Eladó ház Tárnok, 30.900.000 Ft, 91 négyzetméter
30.9 mFt
Tárnok,
eladó ház
Méret:
91 négyzetméter
Szobák:
1 + 3
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Tárnok
Alapterület:
91 négyzetméter
Ár:
30.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8632467
Szobák száma:
1 + 3
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
430
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladó Tárnok nagyon szép utcájában, egy újonnan épülő Ikerház 2018 májusi átadással!

A telek összesen 800 m2, két utcára nyílik, így az ikerház mindkét fele külön utcáról megközelíthető, nincs egymáson átjárás!
Az ikerházak tárolóval érintkeznek, a 2 ház között így 6 méteres távolság lesz.
Az ingatlan teljes közművel rendelkezik aszfaltos utcában.

Iskola,óvoda,közért 3 perc sétára.A ház Tárnok központjában az Egészségháztól pár percre található gyönyörű környezetben,természetvédelmi területtől 1 perc sétára.

Műszaki tartalom:
Alapozás 80 cm mély, 50 cm széles sávalappal készül. A lábazat 5cm XPS hungarocellel szigetelés, felette 5 cm NIKECELL hőszigetelés + lépésálló fólia.
Teherhordó falak 30 cm vastag blokktégla Porotherm,Leier NF belül gépi vakolattal, kívülről 10 cm vastag Ausztrotherm hőszigetelés, hőszigetelés felett műgyantás vékonyvakolat választható színben.
Válaszfalak 10 cm Ytong tégla válaszfal lapokból, kétoldalt vakolva.
Födémszerkezet E-gerendás, beton kefnis födémmel 5 cm fel betonnal 4.2mm térhálóval,20 cm vastag ISOLYTH hőszigeteléssel a padlástéren.
A gázkészülék 24 kw kondenzációs kombi cirkó
A fűtés fehér színű lapradiátorokkal. A fürdőszobák és a nappali padlófűtéssel kerül kialakításra, a szükséges szigeteléssel együtt.
A burkolatok Vállalkozó a kivitelezési árban bruttó 3.000 Ft-os átlagárban határozta meg a burkolatok négyzetméter árát. A burkolatok kiválasztása és beszerzése a Megrendelők igénye alapján történik, amennyiben a garantált átlagárnál magasabb a beszerzett burkolatok átlagára, a különbözet a Megrendelőket terheli.
A nyílászárók esetében a Vállalkozó a kivitelezési árban az alábbi árakat garantálja: bejárati ajtó bruttó 80.000 Ft, belső ajtók bruttó 15.000 Ft/db kilincsek alapárban 2000 ft/db áron van benne. A bejárati ajtó műanyag, a belső ajtók faszerkezetűek, a teraszajtó és az ablakok fehér színűek, hőszigetelt, 6 légkamrás, k=0.6 W/m2K műanyag bukó-nyíló kivitelben 3 rétegű üvegezéssel.
Az utcafronti kerítés, két darab kapuval kerül megépítésre. A garázs vagy kocsi beálló előtti terület térkövezésre kerül és a ház körüli járda is.
A belső felületek a glettelést követően 2 rétegben, választható színben kerülnek festésre. A Vállalkozó a Megrendelők igénye szerint vállalja a belső felületek egyéb színre történő meszelését, az emiatti anyag árkülönbözet a Megrendelőket terheli.


CSOK igénybe vehető!!! Céges kivitelezés!
Érdeklődés
Kósa Edina
Az értékesítő:
Kósa Edina
Minden Ami Ház
+36202311477
 
 
 
 
 
 
Küldés